Monday, October 1, 2012

mak cik tudung

Assalamualaikum..
kt stop kejap citer pasal lawatan.hihi..kita citer pasal benda lain plak ea..haha..*da kaitan jugak dengan lawatan sebenarnya*..
rahsia sebenarnya..tapi sebab aku dah citer kan..so bende tu tak delah jadik rahsia lagik...haha..sepanjangn empat hari lawatan..sekali je aku pakai tudung yang lain..hari pertama je aku pakai tudung oren..hari seterusnya..ahahaha..aku pakai selendang yang sama..euuuwwww..haha..tak kotor pun..haha..aku malas nak gosok2 tudung..so aku pakai jelah..hahahaha...nak bukti??hahaha

hari pertama sampai..aku terus keluar ngan kawan2 sekolah..makan2 je pun..haha*sila perhatikan tudung aku*

kan aku dah cakap..haha..hari kedua..otw pergi DBP..haha..aku masih pakai tudung yang sama..haha

haha..tengok..orang dok pung pang pung pang kat depan..aku sedapnye minum..btw..thank you DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA sebab bagi kami makan free..

pergi rtm..gigihkan aku masih pakai tudung yang same..haha *padehal,,MALAS NAK GOSOK TUDUNG AND AKU LUPA BAWAK TUDUNG*

kan..malam pun aku masih guna tudung nie..hahaha...

tengok...di hari ketiga.aku masih setia pakai tudung yang sama..hahaha

pergi tempat cetak surat khabar..utusan sarawak..masih jelas aku pakai tudung yang sama

kampung budaya..percaya atau tidak..inilah pertama kali aku jejak kaki ke kampung budaya =) haha

ok...takde gambar last day..sebab dah takde mood..sebab nak kene balik..haha..tapi yang pasti aku masih pakai tudung yang sama..hahahahahah*gelak setan*
sebenarnya aku tengah baca satu buku nie..citer yang best untuk saya, awak dan mereka...nanti aku share =)







6 comments:

  1. haha..gigihnya awk pakai tudung tu yeaa.. msti tudung tu syg kt tuannya pasne..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tuan yang syg lebey kat tudung..pasal 2 lah selalu je guna..hehe

      Delete
  2. Lawatan!wahh.. Tudung pun join melawat! Best!!! (^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.kan..tudung pun join sekali..hehe

      Delete
  3. Cantik r cikgu vina nih...haha

    ReplyDelete