Sunday, September 16, 2012

sepetang di sk nanga machan, kanowit, sarawak.

Assalamualaikum..
gambar-gambar nie aku amek waktu tengah buat mural kat sekolah *kat makmal komputer sebenarnya*-aku suka mengajar kat sini..budak-budak sume elok je dengar cakap *adelah jugak 2 3 ketul kadang2 buat aku hilang sabar, tapi biaselah tuh, name pon budak2*-walaupun dieorang BUDAK2 kita tak boleh biarkan dieorang buat salah berterusan..buat nakal berterusan..nanti benda tuh dah jadi macam perlaziman plak..so..kenelah tego kalo buat silap...

aku tulis panjang2 bukan korang nak baca pun kan..hahaha..korang nak tengok gambar je..

cikgu yang baik

mereka juga bercita-cita ingin menjadi guru

yang baju hitam bakal menantu cikgu jusniza *hahahaha*

mereka ketawa

ada jugak yang suka amek gambar sendiri kan..hahaha

hehehe

mereka berjanji akan berjaya

mereka budak baik



Briak!

yang baju biru selalu nak tengok aku jadik incredibel vina!

cantik dan comel *urang sarawak nang kacak*

yang baju biru *JULIANA*-muka dia macam budak perempuan yang berlakon dalam citer hatiku di kinabalu--lorh, citer yana samsudin, irma hasmie tuh..and mamat sorang yang kapel dengan abby abadi lu..sape ntah name die--

mereka akan berjaya!

hehe

belakang tuh hostel

mereka lagi

mereka semua bersemangat nak berjaya

belakang tuh tempat aku and praktikumate aku berteduh selama 2 bulan kami mengajar di sini

petang2 mereka selalu bermain *kecik2 lagi dah duk kat hostel*

comel!

haha-taktau nak cakap ape..

nama die JABU--die dah pandai membaca--die jugak berbakat dalam sukan bola sepak..mewakili bahagian sibu ari tuh..

amisha

sedau yang kelakar





hihi..cikgu vina yang penyayang *hahahahahah*










faiz *budak nielah yang saya citer tuh, macam ur gf kan*--

haha..pic aku malas nak upld banyak..sebab sangat selebet..hahaha...

aku harap dieorang akan berjayalah nanti...aminnn....

6 comments:

  1. Mulia sungguh tugas kitak sebagai guru...respect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni gambar murid nama wesley, alexander dll ?

      Delete
    2. rindu bila tngok mereka smua..msih ingat lagi kngan brsama dgn kawan2 smpai nak berebut2 nak main jongkang-jongket 2..hostel 2 pun dh dicat smula..mmg rindu lh kt sklah nie..pape pun..sy doakn agar sklah ini dpt mlhirkan para pljar yg cmrlang kelak..amin..

      Delete