Tuesday, July 10, 2012

untuk dia

Assalamualaikum =)
hari yang best..tak panas tak hujan..mendung je..hehe..kelas pun sikit..esok lagi best..tak de kelas..aku rasa macam malas je nak turun esok..boley????hahahaha..comel tak acuan telur nie..

hehe..aku nak tunjuk bende nie je sebenarnya,,,hehe..aku nie tak reti masak sangat...tapi 1bende yang aku reti masak,,,,hahaha..telur..kalo hari2 masak telur goreng LEPER je..BOSAN jugak kan..so ape kata..kita pelbagaikan BENTUK TELUR...comel tak???hahahah..sape nak lawan aku masak??meh lah...aku reti masak telur bunga2...ko ade???hahah..TAK ADE!....nampak nya..tak lama lagi aku boley lah masok masterchef malaysia..kalo last year dr.gigi yang menang..insyaAllah tahun nie cikgu vina yang menang..kah2..sebab die masak telur bunga2..hahahahahaha

sumber : SINI

aku suka tengok bende nie.comel lotey je kan....

btw..aku rasalah kan..budak2 kelas aku..terutamanya budak laki iaitu ayap..sangat suka lagu UNTUK DIA..*tetibe*

13 comments:

  1. macam tart la vina..vry kiut

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kiut jak owh..menggiurkan sik..haha

      Delete
  2. hahahaha aku saje je kene kan abid tadi UNTUK APer??? UNTUK DIA!! HAHAHA

    kalau tiap2 ari masak telor tok wak, BERTELUR la dahi ko nanti....hahahahahhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku gtau mak wak..anak die dera aku..hahaha

      Delete
  3. demi cinta aku kepada wak *misti ko rase nak muntah kan AYAP* aku akan belajar masak lauk instead of masak cake sahaja..haha..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. aok..cney maok carik benda ya owh..huhu

      Delete
  5. Pernah tengok dlm satu katalog, macam2 design acuan goreng telur ni termasuk bentuk love :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. penah gak jenjalan nak carik acuan telur nie kak..tapi tak jupe2..huhu

      Delete