Sunday, July 1, 2012

review : Maharku Untukmu

Assalamualaikum..
Macam biasa..ari sabtu mesti aku layan citer cerekarama..kadang2 citer die best..kadang2 tak best macam hampeh je....minggu ini citer die MAHARKU UNTUKMU..and aku kan penah citer pasal CERITA MELAYU HOT..citer die lebey kurang r..typical malay muvie..hehe..citer cinta dua darjat..citer mula2 benci pastu sayang..and yang paling penting..WATAK IBU MERTUAKU muncul semula...haha..NORISH KARMAN yang berlakon..hahaha...teruk betul r die dalam citer nie..ntah pape ntah...aku tengok macam dah tak de agama pulak dah..yang paling tak boleh blah..yang mula2 tengku ariff jupe die kat butik 2..haha..siap mention lagi hantaran die beli rumah..x mahal..1.3 MILLION  je..haha..MENYAMPAH..aku ngan Ada tengok part nie ase nak MUNTAH je..hahaha...tapi yang paling aku suka mestilah hero die ady putra..hehe.biaselah kan..kalo dah perempuan.memang perempuan jugak lah..hihi...tiap kali tengok citer misti akan cakap macam nie

  1. aku nak laki macam ADAM lah *bila tengok NUR KASIH*
  2. aku nak laki macam ZIKIR lah *bila tengok TENTANG DHIA*
  3. aku nak laki macam CIKGU ARIL lah *bila tengok SEINDAH SAKURA*
  4. aku nak laki macam JOHNY lah *bila tengok ENDLESS LOVE*
  5. aku nak laki macam PUTRA lah *bila tengok MAHARKU UNTUKMU*
hehehe...biaselah kan..LUMRAH manusia..semua manusia nak yang TERBAIK......hurm..citer melayu nie kadang2 ok jugak..hihi..part2 menyampah pun ade jugak..mcm part2 mak datin bergosip..buat rambut..ape lagi ek..haha..ntah le..macam takde motip je kan aku update bende nie..haha....btw..lagu dalam citer nie best2 sumenye..

sumber : SINI
*indahnya ciptaan Allah*


22 comments:

  1. tak sempat nak tengok. sedih. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. best..sedey..last2 mak mertua die ninggal..padan muka..haha

      Delete
  2. Sudah Follow . Terima kasih ye ^_^

    ReplyDelete
  3. nama Khairul Ezwan takder pon?? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade =)..name die dalam hati sy..hihi..mane leh share kat orang..

      Delete
  4. Salam dek...kmk pun nangga cerita tok malam tek...biasa record cerekarama k astro pvr..then nangga sambil iron baju :)Btw, tq follow my blog...Untuk rakan yang lain, jom share ilmu di www.cikguemas.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok kak..slalu juak ngabas belog ktk..taniah..ank ktk menang pertandingan RC ya..

      Delete
  5. mmm..memng x kawen kalau semua orang duk impikan lelaki sebaik malaikat..sesempurna sampai x buat silap kan..kalau terpengaruh dengan cerita melayu memng haru biru hidup..hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..cite malayu nie..ada yang masuk akal..ade yang..hurm tahle....haha..yang best 2 leh lah layan..yang tak best 2 buat gelak2 ngan member jelah..haha

      Delete
  6. xbrapa minat cita melayu .. :) .. xsuka gilak nga tv , mun main internet suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mun dah bosan gilak on9..layan jak lah tb..walaupun cerita merapu jak..haha

      Delete
  7. oh lupak mek . mun da rasa nk betukar link komen kat ctok k :)

    http://www.akumad.com/2012/06/kontrak-dah-tamat.html

    ReplyDelete
  8. kmk dtg ctok... aok eyh.. mun ompuan tok, bila ngga cta, suma hero d maok ktaaa.. haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah tek..haha..mun nangga cita korea..alu maok berlaki macam org korea juak..hahaha..nang lah empuan tok..haha

      Delete
  9. Replies
    1. tedah ktk..hehe..best cita ya..hehe

      Delete