Thursday, May 10, 2012

Selamat Datang ke Pulau Manukan dan Pulau Mamutik

Assalamualaikum
Ini adalah cerita lama.  Sekarang adalah minggu belajar.  Bahasa orang putih *STUDY WEEK*. Tapi aku masih belum belajar bukan malas tapi masih menyeru ROH RAJIN untuk datang.  So, bebalik kepada cerita asal, aku nak cerita pasal GIRLS TRIP time cuti DEPAVALI hari tuh.  Aku, Jus, Ada, Nabil, Lis, Mary dan Kak Fau telah berkelana sehingga ke Sabah.oh..dats trip sangat ohmasam *AWESOME*.  Pulau Manukan dan Pulau Mamutik adalah salah satu tempat yang kami kunjungi *ayat yang agak skema okeh,aku praktis menulis untuk jawab exam nanti*.  Untuk maklumat lanjut mengenai pulan ini, boleh lah berkunjung ke laman sesawang INI dan INI.  Bak kata YUNA *di setiap gambar ada lagu*.  So uolls, layan gambar je okeh..hihi...


Haruslah ada gambar aku.  Penat je menaip kalo x de gambar sendiri


Haruslah ada gambar kawan-kawan!


Gambar dalam bot


Snorkeling *aku x tau macam mane ejaan betul die*


 Kak Fauziah


Dalam bot


Comelnye anak Ibu


Semasa aku update blog ni, aku sebenarnya kene buat balik folder masa tahun 1 dulu.  Folder 2 dah kene semak dah, ntah sape yang GILA suruh tambah lagi bahan tukar itu ini.  Jadi aku bengang and aku rasa nak LEMPANG ORANG.


Bestnye hidup bila x duk KAMPUS TERCHENTA.


Aku rase macam retis je.haha


Hubungan baik telah terjalin di situ ye..hehe

GAMBAR TERAKHIR..JENG2


Kelas kau Jah..pergi x sampai satu hari dah mampu buat rumah kat pulau..haha

Berjump3 lagi di lain hari..*aku pun x tau macam mane nak jumpe*

Sekali lagi : di setiap gambar ada lagu








4 comments:

  1. waaahhh...best eehhh... p x ajak kmk... huhu ^_^

    ReplyDelete
  2. hihi..mbak gerek tak dtg ctok lah..best aie...

    ReplyDelete
  3. been there once...ada kenangan lucu..lalu KLMJ kmk :p

    ReplyDelete