Monday, July 23, 2012

Segmen ayu : Saya Blogger Dari........

Assalamualaikum...ari nie den cuti..so den tak puase lah yo...hehe..den nak jawab tag dari Murni...hehe..die tag aku kat Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ... Sarawak ..hehe..sape lagi nak join???boleh klik kat pic bawah nie


aku nak tag Cikgu Jusniza

16 comments:

  1. orang sarawak rupanya..hehe..tq dear join segmen ayu,t ayu list warna hijau ya ;-)

    ReplyDelete
  2. ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  3. hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

    dr segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    tak pernah sampai serawak lagi.teringin nak pegi=)

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan dari negeri Jiran.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  5. hye..saya blogger dari nepal.. salam kenal..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. hye! saya blogger dari KL..dah follow sini..jemput la ke blog sy...salam ramadhan... :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. salam org sarawak..kita 1 negeri...ktak diam sini d sarawak nun..hehehhe..dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk kat ipg rajang..dari matu..ktk tek??

      Delete
  8. Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  9. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete