Friday, April 11, 2014

aktiviti petang jumaat-sambut hari jadi

Assalamualaikum
alhamdulillah..murah rezki lagi petang tadi..hehe..makan free lagi..
sambutan hari jadi irfan hakimi..makanan sedap2...hehe..kenyang..hehehe...rumah cantik..hahaha
malas pulak nak letak caption setiap gambo..hehehe..hari ini hati manyak senang woo...hahaha..ppd x jadi nak datang sekolah aku on selasa..hehe..die nak datang hari jumaat...jumaat aku ngajar math jah...yea..hahaha...tapi kesian ngan kak ton..die nak balik miri hari jumaat tu..2 3 hari nie serabut je kepala otak..huhu..tapi malam nie seronok lah pulak wey..haha..leh tido lambat..tengok bola...tengok running man..hehehe...

basikal budak2..hehe..budak2 sekarang 1murid 1basikal doh ke?hahaha

budak2 tengah hepi2....seronoknye jadi budak2..x yah fikir banyak masalah..hehehe...

budak2 mana tau letey..hehe

budak perempuan..hehe..naj jadi mak jemah ke dik..haha..gossip lah teww..hehehe

belon2..warna warni..sebelum balik..budak2 berebut belons..yang budak laki tak nak belon pink..alahai

cake!

makanans

area depan rumah kami lah nie..tapi kalo dari rumah aku tak lah jelas sangat gambar rupe gini

makanan..hehe..sedap2...hehe..sume sedap2..

yang ini pun..

motip aku amek gambar nie..saje..hahaha

yang ini pun..aku nak ambik gambar rumputs je sebenarnye..hehe







ini lah aku..hahahaha

inilah birthday boy!


waktu kelas math tadi,haha..ada budak nangis..hahaha..kesian lah pulak

7 comments:

  1. kacak na gambar yang kat atas ya. hijau mata memandang.

    ReplyDelete
  2. suka tgk pmandnagn kat luar tuuu.. =)

    ReplyDelete
  3. meriahnya,vina dpt mengajar di kpg sendirikah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ngajar dekat dengan rumah..

      Delete
  4. Woah meriahnya..semua muka tak saboo nak makan kek tue.. :D

    ReplyDelete