Tuesday, August 20, 2013

hari raya 2013

Assalamualaikum..
dah nak habis dah syawal..baru aku nak update pasal raya kan =)..miahahahahah..
untuk entri yang ini aku akan upld gambar beraya dengan kawan2 je dulu..aku tunggu cazen aku NOI bagi gambar..tahun ini agak sakan beraya walaupun semakin sikit je pengikutnya2 sebab ramai yang dah kawen =)
aku beraya dari matu sampai mukah =) dari 8 pagi sampai 1 pagi..miahahahah
malas nak cakap banyak..so tengok jelah gambar

 
satunya gambar yang aku sempat save =) gambar kat rumah aku sebelum jalan untuk 2nd round

 
dalam keretak tak =) tunggu ferri

 
kat marrybrown..motip aku pakai cermin mata hitam?ntah.haha

 
aku pegang baby =) rumah kepada kawan kepada kawan aku..PAHAM X APA AKU TULIS?

kami suka main masak2 waktu kecik2 dulu..siap buat herbs lagi..miahahaha

yang pengang baby ini mungkinkah bakal jadi AUNTY aku?miahahahah

 
yang tengah bakal jadi PERANTEN tahun depan.. =)

 
kak yong kami

 
seronok bila jumpa makanan =)

 
kak yong ngah kunyah2


 rumah kawan kepada kawan saya =)

 marrybrown kat mukah sedap..kat sibu tak berapa nak sedap..satunya marrybrown yang ayam die tak berapa nak masin..bagus..sedang2 sahaja

yang tengah 2 kapel dengan senior aku dulu kat IPG nie.tapi senior aku tu CURANG..bongok lelaki itu

kak yong cakap..sape nak cari gaduh dengan kami..nanti die TEMBAK

 ehem2..pak pak pung...yea..tak lama lagi

 
makan2

 
ehem2..dalam hati ada taman mungkin =)

 
=) taktau nak tulis apa dah

maaflah..saiz gambar yang tak konsisten..macam otak aku nie jugak..tq kepada ee yang masih save gambar2 nie sume..hampeh..gambar dalam camera adik aku semua lesap..part 2 akan menyusul after NOI bagi aku gambar..hehe



1 comment:

  1. yeyyy...seronok baca..tq cik vi na

    ReplyDelete