Sunday, May 19, 2013

SAKA MALAS.

assalamualaikum.
aku sebenarnya kan..nak final...rabu nie..masalah die skrg aku rasa MALAS yg amat sangat..aku rasa macam ada saka malas bertenggek kat atas kepala aku ni hah..aku tension sebenarnya..tapi aku x tau nak buat macam mana..haih..baca doa hilang malas jap =)...

sebenarnya aku x tau pun ape benda sebenarnya SAKA nie..aku tau hal saka ni pun tyme aku tengok cerita SAKA YOU PERGI JAUH-JAUH last sunday kalau tak silap..and cerita tu macam merapu je..then aku imagine lah SAKA MALAS yang hinggap kat aku ni mcm SAKA dalam cerita tu..haha..

ATAUPUN..bila aku tengok cerita tu..SAKA tu betol2 terjun dari tv then lepak kat atas kepala aku nie hah..transforme jadi SAKA MALAS..hahahaha

untuk menyedapkan hati aku yang resah gelisah tak belajar ni..aku pun buat kesimpulan SAKA MALAS HAK MILIK SETIAP INSAN...yang beza die KEKUATAN SAKA tu je..

ok.ini entri merepek..tak payah nak sentap...eh..penah fikir tak, ape jadik kalau Datuk Seri Najib tu asyik sentap je dengar komen orang2 mcm kte nie?hahahaha..eh..korang kan suka SENTAP..hahaha..ntah *tetibe je SENTAP* apa kes??haha..ok.gud luck sume..adios amigos!