Sunday, October 14, 2012

perth or sydney

assalamualaikum
sejuk.dari semalam hujan.alhamdulillah.tiba2 teringat satu cerpen yang aku baca sewaktu sekolah menengah dulu..looking for a rain god..aku bersyukur ada nya hujan di sini....

aku berazam..bermula dari hari ni aku akan menghitung tarikh untuk berpergian ke Australia...mungkin aku akan ikut pak cik aku..tapi aku misti kumpul duit lu =)

aku kalo bab pergi jalan2 *sanggup berkorban apa saja*
mungkin perancangan nie mengambil masa yang lama..hujung tahun 2013 mungkin..kalau umur aku masih panjang dan dimurahkan rezki..ini hanya perancangan..2012 belum lagi habis..aku sudah merancang aktiviti untuk hujung tahun 2013 *bab berangan aku sentiasa number satu, tak payah nak heran sangat*

kenapa hujung tahun 2013??sebab aku dah habis stadi tyme 2..aku nak melupakan segala kenangan yang tak berapa manis sepanjang aku belajar di sini..kenapa misti australia??ntah...mungkin ada sesuatu yang menarik aku untuk pergi ke situ..

doakan semuanya berjalan dengan lancar..

2 comments:

  1. best nya kalo sy pun leh ikut pergi aussie hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Apsal x pergi umrah or haji terus?hehe

    ReplyDelete