Thursday, October 25, 2012

makan malam tahunan =)

Assalamualaikum..
alhamdulillah...maka semalam berakhirlah sudah makan yang penuh MERIAH..hahaha..makan pun agak SEDAP..haruslah aku cakap sedap..sebab dah bayar RM35 woooo...hahahahaha...

sebenarnya aku bertolak dari hotel dari rumah...rumah aku kat matu..so kena pergi sibu lah sebab nak DINNER..agak PENGORBANAN di situ iye.. *padehal..aku tak drive pung*..

aku menceceh banyak2 bukan korang nak dengar pun kan..tengok jelah gambar nie =)






































lepas nie fikir pasal exam plak..stadi2..malas..hurm...tak pe..kita balik rumah beraya lu *padehal seminggu dah buat cuti sendiri kat rumah* lalala .. tak sabar nak cuti =)

balik rumah jap//tengok adam&vina *hahahaha ADAM&HAWA*..tengok che la *mastercheft malaysia*..
bakar mercun, maen bunga api, makan rendang *raya haji*... memandangkan jadula aku tersangat penuh..so aku perlu cari masa yang sesuai nak belajar sebab isnin dah exam =) 

doakan supaya aku dapat menjawab soalan dengan senyuman.k bai.

3 comments: