Friday, October 5, 2012

lawatan sosial ke kuching : part 2

Assalamualaikum
aku tak dapat nak tido..so aku nak update blog..haha..
masih pasal lawatan persatuan bahasa melayu hari 2..yang nie hari kedua..jumaat..28 september =)..
awal pagi kami gerak pergi dewan bahasa dan pustaka (DBP)..aku selalu lalu kat sini tiap kali nak balik rumah pak cik aku time zaman2 aku sekoa lu...hehe..
lawatan ke dpb nie best jugak..sebab awal tu pihak DBP ada bagi talk sikit2..seronoklah...sebab kelakar.and yang paling best sekali dapat makan free..hahaha..*makan aje*

petang plak pergi rtm..best jugak..hehe..kawan aku jadik dj jap..hahaha...
tapi waktu pergi tu pihak rtm tengah uat renovation..huuhu....tapi redah jelah...

yang nie lah rum8 aku yang aku selalu citer 2..hehe...yang perempuan tu ok..hahaha..yang selalu bagi aku pinjam buku die =)

bincang pasal ape 2??haha

jejakas

dia suka running man!hahaha

mereka tekun mendengar

beliau tekun bercerita

berduet *sandarkan pada kenangan*-sayang menyayang saling....lalalala...*maaf tuan haji..main2 jak, guro bah*haha

kak ti..hehe..*ustazah siti fatimah..tq ustazah belanja aeskrem,,haha*

comelllsss

datins

ehem2 

kami =)

gago juak bujang 3 orang tok...tok namanya ngetest power

nah....hebats

vavavom..hahaha

hihi..pak cik yang pakey baju merah ya nang best,,peramah...

ok..sekian sahaja untuk kali ini...=)

2 comments:

  1. Ada dpt buku free x masa pergi DBP?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nya merik buku ngan sidak nok bertanyak soalan jak..haha

      Delete